Kako se prijaviti na ameriško šolo?

Spoštovani,

Pošiljamo vam informacijo, za katero si želimo, da bi dosegla vse dijake, ki razmišljajo o nadaljnjem izobraževanju v tujini. Ker je dogodek že naslednji teden, prosim za hitro objavo oz. posredovanje informacije.

Naslednji teden v ponedeljek, 10. 10. 2022, ob 17h v prostorih EducationUSA centra na Dunajski 20 v Ljubljani pripravljamo delavnico v živo, kjer bomo pogledali, kako poteka postopek prijave na ameriške šole, ki je nekoliko zahtevnejši proces.

Gre za odlično priložnost, saj tovrstnih delavnic res ne izvajamo pogosto, prav tako so obiski predstavnikov ameriških šol v živo zadnje čase bolj redki. Z nami bo tokrat namreč predstavnik DePauw University, Loutfi Jirari, ki nam bo vse informacije predal iz prve roke. Predstavil bo tudi možnosti štipendiranja Vera Scholarship, ki izjemnim študentom iz Slovenije, Hrvaške ali držav Balkana krije vse stroške študija na DePauw Unviersity.

Delavnica je še posebej primerna za dijake 3. in 4. letnikov, ki se odločajo za dodiplomski študij v tujini. Dogodek je brezplačen, zaradi omejenega števila mest pa je potrebna predhodna prijava.

Prosim vas, da dogodek delite po svojih omrežjih in kanalih, saj si res želimo, da bi informacija prišla do vseh, ki bi jih dogodek zanimal.

Povezava do FB dogodka

S prijaznimi pozdravi,

Katja Cankar

Oddelek za štipendije in programe Ad futura

Informacijski center za študij v tujini in EducationUSA center

T +386 (1) 434 15 91

(Skupno 238 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost