OBVESTILO POUK NA DALJAVO

V skladu z navodili in priporočili Ministrstva za izobraževanje, znanost in šport smo na šoli pripravili vse za pouk na daljavo – preko različnih spletnih okoljih (eAsistenta, elektronske pošte ali spletnih učilnic). Dijaki boste preko njih redno prejemali učne vsebine. Učne vsebine niso domače naloge, pač pa spremenjen način izvajanja pouka, ki je v danih okoliščinah edini mogoč. Zato je pomembno, da svoje obveznosti opravljate redno in se sproti s povratnimi informacijami odzivate. V primeru, da ne prejemate gradiva se obrnite na razrednika.

Vsem dijakom bomo preko eAsistenta ponovno poslali dostopne podatke do eAsistenta. V primeru, da ste geslo že spremenili uporabite spremenjeno geslo. Če ste geslo pozabili stisnite »Pozabljeno geslo« in sledite navodilom za poenostavitev gesla.

Starše dijakov tudi prosimo za sodelovanje, s tem, da spremljate dijakovo delo in ga spodbujate k rednemu opravljanju obveznosti.

Okoliščine so bistveno spremenjene za nas vse, vendar pa moramo, čeprav na daljavo, ostati povezani in strpno sodelovati.

 

Pazite nase in ostanite zdravi.

Adelija Perne, ravnateljica

(Skupno 511 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost