2. državno tekmovanje Z znanjem do lepote

Na 2. državnem tekmovanju Z znanjem do lepote, ki je potekalo v soboto, 14. 3. 2015, v Ljubljani na Srednji šoli za farmacijo, kozmetiko in zdravstvo so dijakinje programa kozmetični tehnik pod mentorstvom Petre Mrhar in Kati Grom tekmovale v kategoriji celostne podobe na temo Antični stripovski junak, naravne manikire, permanentnega lakiranja ter v kategoriji ličenje na temo Fashion Glamour.  S skrbnimi pripravami in vloženim trudom so se tekmovalke na tekmovanju odlično odrezale. Dosegle so eno drugo mesto in dve četrti mesti.

Na drugo mesto iz kategorije celostne podobe so se pod mentorstvom Petre Mrhar in Kati Grom uvrstile dijakinje 2. KT: Urška Janežič, Natali Oblak,  Mateja Govekar, Lena Hočevar in Anja Ivanović.

Na četrto mesto iz kategorije naravne manikire sta se pod mentorstvom Petre Mrhar uvrstili dijakinji 3. KT: Tjaša Kavaš in Anja Poličnik.

Četrto mesto iz kategorije ličenja sta pod mentorstvom Petre Mrhar dosegli dijakinji 4. KT: Karin Ražem in Tina Liza Grlj.

V kategoriji permanentnega lakiranja s Soak Off Gel sistemom sta pod mentorstvom Kati Grom sodelovali dijakinji 3. KT: Lorena Delbello in Martina Čeper.

V kategoriji ličenja sta pod mentorstvom Kati Grom sodelovali dijakinji 3. KT: Emanuela Pučko Pratnemer in Ajda Albayrak.

 

Vsem udeleženkam tekmovanja, njihovim mentoricam še enkrat iskreno čestitamo za izjemne dosežke in sodelovanje. Vsem skupaj želimo še veliko nadaljnjih uspehov.

kozmetika

(Skupno 601 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost