DIAMANTNI IN ZLATI MATURANTI NA SREDNJI ŠOLI IZOLA

Dijaki Srednje šole Izola vsako leto s poklicno maturo zaključijo srednješolsko izobraževanje in dokažejo, da so pripravljeni na novo pot, pa naj bo to nadaljevanje šolanja ali zaposlitev. Poklicna matura je zahteven izpit in ponosni smo, da imamo v letošnjem šolskem letu na naši šoli kar 4 diamantne in 3 zlate maturante. Maturo je opravljalo 131 dijakov programov Gastronomija in turizem SI, Gastronomija (PTI) SI, Predšolska vzgoja SI, Zdravstveni tehnik in Kozmetični tehnik SI in število najboljših je res lepo. Za tak uspeh so zaslužni dijaki z družinami in šola s kvalitetnimi učitelji. Potrebna sta namreč sodelovanje in podpora na obeh straneh vzgojno-izobraževalnega procesa, prav tako pa so diamantni in zlati maturanti lahko le dijaki z jasnimi cilji, prizadevni in delovni. Biti odličen maturant je sad večletnega dela in bližnjic pri tem ni.

Valentina Černe, Lea Kodarin, Lukas Martinjaš, Taja Pavlič z vsemi možnimi točkami in Lara Arelić, Neja Clarisa Povše ter Tjaša Rihter z eno manj – to so imena, ki jih je ravnateljica, gospa Adelija Perne, najprej poklicala in so bili deležni gromkega aplavza.

Na Srednji šoli Izola pa smo veseli prav za vsakega dijaka, ki mu je uspelo opraviti poklicno maturo in take rezultate si želimo tudi v prihodnosti!

Na priloženi fotografiji, z leve proti desni: Tjaša Rihter, Valentina Černe, Lea Kodarin, ravnateljica Adelija Perne, Taja Pavlič in Lukas Martinjaš. Na fotografiji manjkata Lara Arelić in Neja Clarisa Povše.

(Skupno 181 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost