Obvestilo

Spoštovani starši in dijaki.

Obveščam vas, da je NIJZ šolo seznanil o pojavu pozitivnega primera virusa SARS-CoV-2 pri našem dijaku. Šola ne obvešča dijakov in staršev o podrobnejših podatkih. Z vsemi dijaki, ki so lahko bili v neposrednem stiku z okuženim dijakom, se povežejo zaposleni iz NIJZ, tesnim kontaktom odredijo karanteno.

V prihodnjem tednu bosta imela pouk na daljavo dva oddelka, 4.aGTT in 4.bGTT (program Gastronomija in turizem). Dijaki in starši so bili o delu na daljavo obveščeni tudi preko e pošte. Vsi ostali dijaki boste pouk obiskovali kot običajno.

Za uspešno zajezitev virusa vsem dijakom in zaposlenim priporočamo uporabo maske ali druge zaščite nosnega in ustnega predela v vseh prostorih šole (tudi v učilnicah) v prihodnjem tednu. Prav tako prosimo vse, da se pozorno opazujete in ob prvih znakih bolezni ostanete doma. Virus bomo uspešno zajezili le, če bomo drug drugega varovali.

Prepričana sem, da bomo s strpnostjo in razumevanjem uspešno premagali tudi to težavo. Naši dijaki so že večkrat dokazali, da skupaj zmoremo.

Adelija Perne, ravnateljica

(Skupno 400 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost