Sodelovanje na 16. Mednarodnem  festivalu  “Več znanja za več turizma”

Na letošnji turistični tržnici bo, kot že vsa leta, sodelovala tudi naša šola.Letošnja tema je Turistični spominek mojega kraja.

Sodelujemo z ekipo dijakov 4.GTT Dea Kolenc, Fiona Colugnati, Patrik Provenza in Sindi Krajnc , pod mentorstvom  Manuele Kuzmin Delgiusto, univ.dipl.oec .

Dijaki tekmujejo s projektno nalogo  in pripadajočim videospotom.

[button link=”http://www.srednjasolaizola.si/files/2019/01/Casanova-isolana_10.1.-1.docx” icon=”download”]projektna naloga CASANOVA ISOLANA[/button]

[button link=”https://youtu.be/qZlHEdL4dHc” icon=”video-camera”]videospot CASANOVA ISOLANA[/button] 

Pripravljen turistični produkt bodo promovirali na sejmu Natur Alpe-Adria, ki bo potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, 30.januarja 2019.

Za videospot pa lahko glasujete – všečkate na https://www.facebook.com/vpchifi/ , naš video je pod številko 32.

Več o tekmovanju: Festival vodi Turistična zveza Slovenije, na festivalu pa sodelujejo lahko  dijaki in dijakinje vseh srednjih šol R Slovenije, študentje in študentke višjih strokovnih šol, zamejskih srednjih šol pa tudi drugih srednjih oz. višjih šol  izven R Slovenije.  Sodelujoči morajo pripraviti turistični produkt in ga opisati v nalogi, promocijski spot ter izvesti predstavitev na turistični tržnici. Naloga in promocijski spot morata biti objavljena na spletnih straneh šole.

(Skupno 286 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost