Na letošnji turistični tržnici bo, kot že vsa leta, sodelovala tudi naša šola.Letošnja tema je Turistični spominek mojega kraja.

Sodelujemo z ekipo dijakov 4.GTT Dea Kolenc, Fiona Colugnati, Patrik Provenza in Sindi Krajnc , pod mentorstvom  Manuele Kuzmin Delgiusto, univ.dipl.oec .

Dijaki tekmujejo s projektno nalogo  in pripadajočim videospotom.

[button link=”http://www.srednjasolaizola.si/files/2019/01/Casanova-isolana_10.1.-1.docx” icon=”download”]projektna naloga CASANOVA ISOLANA[/button]

[button link=”https://youtu.be/qZlHEdL4dHc” icon=”video-camera”]videospot CASANOVA ISOLANA[/button] 

Pripravljen turistični produkt bodo promovirali na sejmu Natur Alpe-Adria, ki bo potekal na Gospodarskem razstavišču v Ljubljani, 30.januarja 2019.

Za videospot pa lahko glasujete – všečkate na https://www.facebook.com/vpchifi/ , naš video je pod številko 32.

Več o tekmovanju: Festival vodi Turistična zveza Slovenije, na festivalu pa sodelujejo lahko  dijaki in dijakinje vseh srednjih šol R Slovenije, študentje in študentke višjih strokovnih šol, zamejskih srednjih šol pa tudi drugih srednjih oz. višjih šol  izven R Slovenije.  Sodelujoči morajo pripraviti turistični produkt in ga opisati v nalogi, promocijski spot ter izvesti predstavitev na turistični tržnici. Naloga in promocijski spot morata biti objavljena na spletnih straneh šole.

(Skupno 268 obiskov, današnjih obiskov 1)