ZLATI MATURANTI NA SREDNJI ŠOLI IZOLA

Kljub temu, da smo še vedno, tako dijaki kot zaposleni na Srednji šoli Izola, čutili posledice preteklih let, ko smo se soočali z zaprtjem šole, delom na daljavo in ko smo se morali naučiti drugače delati, z veseljem sporočamo, da smo še eno generacijo zaključnih letnikov šolskega leta 2022/2023 programov Gastronomija in turizem SI, Gastronomija SI (PTI), Kozmetični tehnik SI, Predšolska vzgoja SI in Zdravstvena nega SI, pripeljali do opravljanja poklicne mature in s tem do konca izobraževanja.

Ponosni smo, da imamo tudi tokrat 3 dijakinje in 1 dijaka, ki se ponašajo z nazivom zlati maturant. To sta Ana Matošević in Nina Tripar programa Predšolska vzgoja SI in Marija Milosavljević in Matija Vidmar iz programa Zdravstvena nega SI.

V sredo, 5. 7. 2023, smo njim in vsem ostalim uspešnim dijakom v Kulturnem domu v Izoli svečano podelili zaslužena spričevala v upanju, da jim bodo odprla poti, ki si jih želijo. V svojem nagovoru je ravnateljica, gospa Adelija Perne, izpostavila, da časi niso bili lahki ne za dijake ne za učiteljski zbor, vesela pa je, da so jih dane razmere okrepile in jim omogočile uspešen zaključek srednješolskega izobraževanja.

Na svečani podelitvi maturitetnih spričeval in druženju po podelitvi smo se z dijaki veselili učitelji in delavci šole v upanju, da jim bo uspelo uresničiti načrte za prihodnost.

Na fotografiji, z leve proti desni: zlati maturanti Nina Tripar, Ana Matošević, Matija Vidmar in Marija Milosavljević ter ravnateljica Adelija Perne.

(Skupno 581 obiskov, današnjih obiskov 1)

Morda vam bo všeč tudi...

Dostopnost